GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu
GRP (Cam Ellaflı) Modüler Su Deposu

GRP Modüler Su Deposu (GOST00001216)

İndirim Oranı : %50 İndirim
Fiyat : ₺85.578,38(KDV Dahil)
İndirimli : ₺42.726,22(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 4
₺4.747,36 'den başlayan taksitlerle

Grp Modüler Su Depoları Özellikleri

Pek çok özelliği ile grp modüler su deposu, grp malzemeden yani cam elyaf takviyeli polyesterden üretilmektedir. Grp malzemeler, yıllar süren dayanıklı bir kullanım sağlayabilmektedir. Kimyasal sıvı depolama, tarım uygulamaları, atık su ve içme suyu depolanması bakımından en iyi çözümleri sunmaktadır. Sağlam, hafif ve korozyon dayanımlı ürünlerdir. Bir diğer grp modüler su deposu özelliği ise yer altı tankı olarak kullanılabilmeleridir. Elektriğe karşı oldukça dirençlidirler. Sahip oldukları yapıları ile ısı kaybını önlerler. Paslanmaya da geçit vermeyen su depolarıdır.

Tamamı AISI 304 paslanmaz çelikten üretilmiştir. Tüm iç, dış malzemeleri, gergi çubukları, cıvataları, ayağı, menhol, havalık ve bağlantı ağızları paslanmaz malzemeden üretilmiştir. Üzerindeki armatürler paslanmaz veya pirinç malzemeden mamul, mukavemet hesapları ve projeleri idarece onaylanmış olup tüm parçaları fabrika şartlarında soğuk şekillendirme, bükme veya kıvırma metodu ile üretilmiştir.  GRP Su Depolarının imalatında ve montajında hiçbir kaynak işlemi gerektirmez. Silikon ve epidiem kauçuk contalar kullanılarak civatalar ile birleştirilen, deponun tabanında taban malzemesiyle irtibatı kesecek PVC veya polietilen diyafram bulunmaktadır.  Üretim ve Montaj tamamen Türk Standardlarına Uygunluk Belgesine göre yapılmaktadır. .

Grp Modüler Su Depolarının Kullanım Alanları

– İçme suyu tankları

– Yağmur suyu ve kuyu suları, deniz suyu tankları

– Yangın suyu tankları

– Yüzme havuzları denge tankları

– Tarım sulama alanları

– Sıcak su ve kimyasal madde depolama tankları

– Distilasyon ve proses tankları    şeklinde sıralanmaktadır.

Grp Modüler Su Depoları Özellikleri

Cam Elyaf Takviyeli Polyester malzeme kullanılarak modüler parçalar halinde üretilmiştir.  Diğer  depolara oranla daha avantajlıdır. Su depolama sistemlerinde gelinen en son teknolojidir.

Teknik Bazı Özellikleri 
Çekme Mukavemeti 99,5 Mpa
Eğilme Mukavemeti 165 Mpa
Elastisite Modülü 13800 Mpa
Yoğunluk 1.8 kg/dm3
Su Absorbsiyon Oranı 0.0001
Barcol Sertliği 70
Cam Elyaf Oranı  0.315-0.27
Işık Geçirgenliği (Opaklık) -
pH (200 C) 6.9

 

 

GRP modüler su depoları,   Ufalanmış cam elyafla desteklenmiş ve  doymamış polyester reçineden oluşan levhalar ile  sıcak presleme yapılarak  yüksek basınç ve sıcaklık altında kürlenir böylece pürüzsüz bir yüze elde edilir.

Paneller 1500 C dereceye kadar ısıtılmış Ağır tonajlı preslerde preslenerek imal edilirler.

Kullanılan kalıp ve imalat teknolojisi sayesinde, üretilen panellerin her iki yüzü de pürüzsüz, tamamen kürlenmiş ve dayanıklıdır.

Kürlemepolimer kimyası ve süreç mühendisliğinde, elektron ışınlarının, sıcaklığın veya kimyasal katkıların sağladığı, polimer zincirlerinin çapraz bağlanması yoluyla bir polimer malzemenin sertleştirilmesi anlamına gelen bir terimdir. Katkı maddeleri ultraviyole ışınımı ile aktive edildiğinde, işleme UV Kürlemesi denir.[1] Kauçukda , kürleme işlemine ayrıca vulkanizasyon denir. Beş çeşit kürleme sistemi yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunlar:

  1. Kükürt sistemleri
  2. Peroksitler
  3. Metal oksitler
  4. Asetoksisilan
  5. Üretan çapraz bağlayıcılar

 

Reçine kürleme

 

Çok çeşitli termoset reçine formülasyonlarına ( epoksi , vinilester , polyester vb.) rağmen, kürlenme davranışları niteliksel olarak aynıdır. Reçine viskozitesi, ilk olarak ısının uygulanmasından sonra düşer, bir maksimum akış bölgesinden geçer ve kimyasal reaksiyonlar, ortalama uzunluğu ve kurucu oligomerler arasındaki çapraz bağlanma derecesini arttırdıkça artmaya başlar. Bu süreç, sürekli bir 3 boyutlu oligomer zinciri ağı oluşana kadar devam eder - bu aşamaya jelleşme denir. Reçinenin işlenebilirliği açısından bu önemli bir havzaya işaret eder: jelleşmeden önce, sistem nispeten hareketlidir, hareketlilik çok kısıtlandıktan sonra reçinenin ve yapı malzemesinin mikro yapısı sabittir ve daha fazla sertleşmeye yönelik ciddi difüzyon sınırlamaları vardır. Bu nedenle, reçinede vitrifikasyon sağlamak için, genellikle jelleşme sonrası işlem sıcaklığının arttırılması gerekir. Kür izleme yöntemleri kimyasal prosese önemli bir bakış açısı sağlar ve kürlenmiş reçine sistemlerinin özel kalite endekslerine ulaşmak için proses eylemlerini tanımlar.

Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrleme

 

    
Son Eklenen Ürünler
En Çok Ziyaret Edilen Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR